:

:

TV Most

clock

Jun 25, 2019   9:48

0

241

Vučić čestitao Dan državnosti Hrvatskoj i Sloveniji

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitke povodom Dana državnosti predsednici Hrvatske Kolindi Grabar Kitarović i predsedniku Slovenije Borutu Pahoru.

Predsednik Aleksandar Vučić je Kolindi Grabar Kitarović čestitao Dan državnosti i poželeo dalji napredak Hrvatske i blagostanje njenih građana.

"Očekujem da, u narednom periodu, zajedničkim naporima intenziviramo dijalog o pitanjima od obostranog interesa, uz međusobno uvažavanje i poštovanje evropskih vrednosti, kako bismo unapredili odnose Srbije i Hrvatske, na dobrobit svih građana naših dveju zemalja i čitavog regiona", navodi se u čestitki predsednika Vučića predsednici Grabar-Kitarović.

Predsednik Vučić uputio je čestitku povodom Dana državnosti i predsedniku Republike Slovenije Borutu Pahoru.

Vučić je Pahoru čestitao praznik i poželeo dalji napredak Slovenije i blagostanje njenih građana.

"I ovom prilikom želim da potvrdim posvećenost unapređenju odnosa između naših dveju zemalja u svim oblastima od obostranog interesa i koristi. Verujem da je tome doprinela i Vaša ovogodišnja poseta Srbiji, kao što to čine i zajedničke sednice vlada. Želim da istaknem da cenimo podršku Slovenije na našem evropskom putu, kao i promovisanje evropske perspektive Zapadnog Balkana", kaže se u čestitki predsednika Vučića. 

Izvor: RTS

VučićčestitkeDan državnostiSlovenijaHrvatska
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva