:

:

TV Most

Foto: T a n j u g

clock

Februar 13, 2021   15:21

0

110

Vučić čestitao Dragiju stupanje na dužnost predsednika Vlade Italije

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku novoizabranom predsedniku Vlade Republike Italije Mariju Dragiju, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

„Primite iskrene čestitke povodom stupanja na dužnost predsednika Vlade Republike Italije, uz najbolje želje za dobro zdravlje i mnogo uspeha u radu.

Ukazano poverenje da vodite Vladu Republike Italije velika je čast, ali je, posebno sada, u vreme globalne krize bez presedana u novijoj istoriji, koja je sve nas stavila pred nezapamćene izazove, i velika odgovornost. Uveren sam da ćete dužnost premijera da obavljate sa istinskom posvećenošću i nesumnjivom stručnošću, na dobrobit Republike Italije i svih njenih građana.

Republika Srbija je posvećena razvoju strateškog partnerstva sa prijateljskom Republikom Italijom. Uveren sam da će bliskost i solidarnost, koju smo pokazali i tokom aktuelne pandemije, dati podstrek našim odnosima i saradnji u oblastima od zajedničkog interesa, doprinoseći napretku naših država i naroda“, navodi se u čestitki predsednika Vučića.

Izvor: TV Most, Saopštenje

Aleksandar VučićMario DragiVlada Republike Italiječestitka
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva