:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Januar 16, 2020   16:29

0

152

Vučić čestitao Mišustinu:Za nastavak prijateljskih odnosa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku predsedniku Vlade Ruske Federacije Mihailu Mišustinu i izrazio uvrenje da će dve zemlje nastaviti razvoj viševekovnih prijateljskih odnosa.

On je istakao i da je Srbija zahvalna Rusiji za aktivnu podršku našim državnim i nacionalnim interesima, posebno u Ujedinjenim nacijama i drugim međunarodnim organizacijama u kojima, kako ističe, Srbija štiti svoj teritorijalni integritet i suverenitet, kao i svoju nezavisnost i slobodarsku tradiciju, saopštila je pres služba predsednika.

"Uveren sam da će Vam ukazano poverenje dati snažnu volju da radite odlučno i posvećeno, na dobrobit Vaše zemlje i bratskog ruskog naroda.

Uveren sam da ćemo zajedničkim radom da nastavimo razvoj viševekovnih prijateljskih odnosa Srbije i Rusije, kao i srpskog i ruskog naroda, koje krase neraskidiva bliskost i međusobno razumevanje i poštovanje", naveo je predsednik Vučić u čestitki.

On je Mišustinu poželeo mnogo uspeha u odgovornom poslu, kao i dobro zdravlje i sreću u ličnom životu, i uputio izraze dubokog uvažavanja.

Predsednik Vučić je uputio i pismo dosadašnjem predsedniku Vlade Ruske Federacije Dmitriju Medvedevu, u kojem mu zahvaljuje na dugogodišnjoj korektnoj saradnji, koju je imao kao predsednik Vlade i kao predsednik Republike.

Izvor: Танјуг

VučićMišustinRusijačestitka
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva