:

:

TV Most

Foto: T a n j u g

clock

Mart 08, 2019   8:44

0

246

Vučić danas obilazi Sremski okrug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obići će danas, u okviru kampanje "Budućnost Srbije", Sremski okrug, a centralno obraćanje građanima biće u 17 sati u Sremskoj Mitrovici. 

Vučić će posetu započeti u Belegišu, obilaskom vrtića "Bubamara", koji je deo predškolske ustanove "Radost". Nakon toga, Vučić odlazi u Inđiju, gde će prisustvovati početku radova na asfaltiranju ulica, a zatim će u Dobrincima obići fabriku za pakovanje i preradu povrća "La Linea Verde" d.o.o. Zatim sledi poseta Šidu i obilazak rekonstruisane zgrade Osnovne škole "Sremski front" , i Zasavici, gde će obići seosko turističko domaćinstvo "Čikić". U Mačvanskoj Mitrovici, Vučić će obići fabriku za proizvodnju stočne hrane "Hrana produkt".

 U Sremskoj Mitrovici obratiće se građanima, a na skupu će govoriti i premijerka Ana Brnabić. 

"Mnogo dobrog je već urađeno i mnogo toga ima još da se uradi i zato predsednik Aleksandar Vučić želi da čuje i vas građane Sremskog okruga", navedeno je u spotu u pozivu građanima da prisustvuju centralnom skupu u Sremskoj Mitrovici. 

Kampanja "Budućnost Srbija" počela je 7. februara, a kako je sam Vučić rekao, cilj je da građaniam predstavi šta je sve do sada urađeno i koji su dalji planovi, ali i da čuje njihove sugestije i žalbe. 

Izvor: T a n j u g

VučićBudućnost SrbijeSremski okrug
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva