:

:

TV Most

clock

Januar 28, 2022   7:54

0

56

Vučić i Brnabić danas sa posrednicima EP u međustranačkom dijalogu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić sastaće se danas u Beogradu sa posrednicima Evropskog parlamenta u međustranačkom dijalogu Tanjom Fajon, Vladimirom Bilčikom, Knutom Flekenštajnom i Eduardom Kukanom.

Vučićev sastanak sa posrednicima počeće u podne u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Srbije.

Premijerka Ana Brnabić sa posrednicima EP će se  sastati u 16 časova u zgradi Vlade Srbije.

Fajon: Moguće dodatne preporuke za poboljšanje izbornih uslova

Poslanica Evropskog parlamenta Tanja Fajon izjavila je da će nakon razgovora sa političkim liderima u Srbiji juče i danas možda biti dodatnih preporuka za poboljšanje izbornih uslova.

"Očekujem da ćemo možda opet napraviti neke preporuke ili razgovarati sa svim akterima šta je još moguće da napravimo", rekla je Fajon koja je učestvovala u dijalogu o izbornim uslovima u Srbiji.

Ona je juče za N1 navela da će imati sastanak sa članovima privremenog tela za medije, i dodala da je zadovoljna što je kopredsedavajući tog tela profesor Rade Veljanovski.

"Izbori će biti jako značajni i želim da svi ljudi imaju mogućnost da biraju, da su izbori slobodni, transparentni i fer i to će biti naša najvažnija poruka vlastima", rekla je ona.

Evroposlanici Tanja Fajon i Vladimir Bilčik, kao i Eduard Kukan i Knut Flekenštajn, koji su učestvovali u međustranačkom dijalogu, borave u dvodnevnoj poseti Beogradu.

Izvor: TAНЈУГ,РТВ

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva