:

:

TV Most

Foto: T a n j u g

clock

Avgust 27, 2023   10:35

0

73

Vučić: I kada je teško, nikada ne odustajemo, jer drugu zemlju nemamo

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, sumirajući nedelju koja je za nama, rekao je da je razgovarao sa mnogim svetskim i regionalnim liderima o važnim pitanjima za Srbiju i da nikada neće odustati od puta slobode.

"Nedelju koja ostaje za nama, obeležili su brojni susreti, kako sa regionalnim, tako i sa svetskim liderima, a razgovarali smo o svim važnim pitanjima za Srbiju, Zapadni Balkan i svet. Nastavljamo da se borimo za našu zemlju i njen prosperitet, ne odustajući od svog puta slobode, nezavisnosti i samostalnosti", napisao je Vučić na Instagram nalogu "budućnostsrbijeav".

Dodao je i da mu je drago što smo kao država, uz podršku evropskih partnera, uspeli da pružimo dom izbeglim licima iz BiH i Hrvatske i da tako, barem delom, pomognemo da žive okrenuti sigurnijoj i srećnijoj budućnosti.

"Posebno sam ponosan na naš, a svetski stadion Dubočica u Leskovcu, na kojem će stasati nove generacije sportista, a pre svega hrabrih i dobrih ljudi. Svaki dan je nova utakmica i nova borba ne samo na terenu, već i za Srbiju, njene interese i boljitak. I kada je teško, nikada ne odustanemo jer drugu zemlju nemamo", zaključio je Vučić.

Izvor: TV Most

Aleksandar Vučić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva