:

:

TV Most

Foto: Instagram

clock

Jun 06, 2023   11:15

0

121

Vučić i Makleod: Zalaganje u jačanju odnosa Srbije i Ujedinjenog Kraljevstva

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je u oproštajnu posetu ambasadorku Ujedinjenog Kraljevstva u Srbiji Šan Makleod i zahvalio joj što je svojim diplomatskim iskustvom i zalaganjem doprinela jačanju odnosa dve zemlje.

Vučić je, kako je napisao na Instagramu, posebno istakao zajednički rad na projektu Moravski koridor, prvi auto-put u Evropi koji je finansirala britanska agencija UK Export Finance i koji, kako je naveo, ostaje važan simbol partnerstva i saradnje između dve zemlje.

Vučić je ambasadorki poželeo mnogo uspeha u budućem radu, zahvalivši joj na tome što je svojim diplomatskim iskustvom i zalaganjem doprinela jačanju odnosa Srbije i Ujedinjenog Kraljevstva.

,,Zahvalio sam ambasadorki Makleod na angažovanju tokom mandata, a posebno na tome što smo zajedno pratili ostvarivanje jedne velike vizije i veličanstvenog projekta kakav je Moravski koridor, prvi auto-put u Evropi koji je finansirala britanska agencija UK Export Finance i koji ostaje važan simbol partnerstva i saradnje između naše dve zemlje.

Poželeo sam ambasadorki mnogo uspeha u budućem radu, zahvalivši joj još jednom na tome što je svojim diplomatskim iskustvom i zalaganjem doprinela jačanju odnosa Srbije i Ujedinjenog Kraljevstva", napisao je Vučić na Instagramu.

Izvor: T a n j u g / Instagram ; foto: Instagram

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva