:

:

TV Most

clock

Jun 27, 2020   15:58

0

181

Vučić je dobro, ako bude promena, obavestićemo javnost

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je dobro, a ako se desi bilo kakva promena, obavestićemo javnost, izjavila je danas savetnica predsednika za medije Suzana Vasiljević.

Ona je, na pitanje Blica o zdravstvenom stanju predsednika, odgovorila da je predsednik Vučić dobro, a da će, ukoliko se desi bilo kakva promena u zdravstvenom stanju, obavestiti javnost o tome, kao i do sada.

"Zahvaljujemo se na brizi", rekla je Vasiljevićeva.

Predsednik Srbije trebalo je ovog vikenda da bude u Vašingtonu, ali je sastanak sa Ričardom Grenelom, specijalnim izaslanikom američkog predsednika Donalda Trampa za dijalog Beograda i Prištine odložen, zbog toga što su učešće na njemu otkazali predsednik i premijer privremenih prištinskih institucija Hašim Tači i Avdulah Hoti.

Takođe, početkom nedelje Vučić je trebalo da bude jedan od učesnika Procesa Brdo-Brioni, koji je trebalo da se održi u Brdu kod Kranja u Sloveniji, ali je slovenački predsednik Borut Pahor otkazao skup zbog pogoršane epidemiološke situacije u regionu.

Ranije danas, potvrđeno je prisustvo korona virusa kod direktora Kancelarije za KiM Marka Đurića, predsednice Skupštine Srbije Maje Gojković i ministra odbrane Aleksandra Vulina.

Izvor: Танјуг

Vučićkoronavirus
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva