:

:

TV Most

Foto: TAНЈУГ

clock

Maj 21, 2019   15:08

0

145

Vučić: Kamberi, Ugljanin... želje i fotelje

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da su izjave da bi pripajanje Preševske doline Kosovu bilo najbolje rešenje samo želje pojedinaca, ali da je realnost mnogo drugačija.

Vučić je to rekao na pitanje novinara kako komentariše nedavnu takvu izjavu predsednika opštine Bujanovac Šaipa Kamberija. Predsednik Srbije je, takođe, prokomentarisao sastanak koji je predsednik SDA Sulejman Ugljanin imao sa liderom pokreta Samoopredeljenje Aljbinom Kurtijem u Prištini i poručio Ugljaninu da za njega nema fotelje.

„Svi ljudi imaju pravo na svoje želje, a realnost je mnogo drugačija, tako da imamo mi i uvek smo imali i Sulejmana Ugljanina i mnoge druge koji imaju svoje puste želje, ali to ostaje samo na željama. Ali, verujte mi više od svih tih želja, Ugljanin bi voleo da dobije fotelju u Beogradu”.

Vučić je ponovio, kako kaže, isto što je rekao Uljaninu i pre godinu dana:

„Suljo nema fotelje, a ti želi i izražavaj želje kao u fontani želja koliko hoćeš i to je sve što možeš, a fotelje za tebe Suljo nema, kao ni za ove druge. Želje su jedne, a realnost je sasvim drugo”, poručio je Vučić.

Izvor: TAНЈУГ

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva