:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Februar 07, 2019   8:27

0

215

Vučić kampanju "Budućnost Srbije" počinje u Pčinjskom okrugu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić započeće dvodnevnu posetu Pčinjskom okrugu, gde će započeti kamapanju "Budućnost Srbije".

U okviru posete jugu Srbije, predsednik Aleksandar Vučić će posetiti Aleksinac, Vranje, Vladičin Han, Trgovište, Surdulicu, Bujanovac i trasu Koridora 10 u Grdeličkoj klisuri, najavila je Služba za saradnju s medijima predsednika.

Vučić je ranije najavio početak ove kampanje u okviru koje će obići svih 29 okruga u Srbiji kako bi građanima predstavio postignute rezultate, kakvi su dalji planovi i da čuje njihove primedbe.

Tada je rekao da će krenuti upravo od Pčinjskog okruga, gde se inače završava najteži deo puta kroz Grdeličku klisuru.

Očekuje se da će predsednik tokom ove kampanje obići 100 opština u želji da čuje primedbe ljudi, šta je to što ih tišti, da pokaže koliko je škola, vrtića, bolnica otvoreno ili obnovljeno, a u kakvom su katrastrofalnom stanju bili.

Tokom promocije početka kampanje "Budućnost Srbije" na novom Instagram nalogu, u utorak, a na prvoj objavljenoj fotografiji vidi se šta mu je najvažnije u prvom danu kampanje u kojoj će promovisati infrastrukturne projekte, ekonomske rezultate, putnu infrastrukturu, strane investicije - "Grdelica - Koridor 10, "Jumko" - radnici, Vladičin Han - dve fabrike, Trgovište - "Simpo", Bujanovac - razgovor sa građanima".

Izvor: RTS

Aleksandar VučićPčinjski okrugKamapanja "Budućnost Srbije"
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva