:

:

TV Most

Foto: Profimedia

clock

Novembar 23, 2019   13:11

0

219

Vučić: Ne bežim od razjašnjenja s Putinom, savest mi je čista

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne vidi nijedan razlog da sastanak da ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, 4. decembra u Sočiju, ne prođe u dobroj veri, te dodao da, ako je potrebno da se nešto razjasni - ne beži od toga.

 

"Ako je potrebno da bilo šta razjašnjavamo - ne bežim od toga. Savest mi je čista kao suza", rekao je Vučić odgovarajući na pitanje novinara u Novom Sadu šta očekuje od susreta sa Putinom i hoće li biti razjašnjene priče o špijunaži.

Predsednik je rekao da su u toku pripreme za posetu Putinu, da se sprema velika i ozbiljna delegacija iz Srbije, jer je veoma važan susret sa ruskim predsednikom, koga, kaže, smatra iskrenim prijateljem Srbije.

Vučić je istakao da je on predsednik Srbije i da je njegov posao da štiti i čuva interese Srbije, što će uvek da radi.

"Rusija može da bude ponosna na prijateljstvo Srbije prema Rusiji, a želim da verujem, i Rusije prema Srbiji", rekao je Vučić.

On je podsetio da je Srbija jedina zemlja koja nije uvela sankcije Rusiji i ni u jednom forumu nije glasala protiv interesa Ruske Federacije, a ne računajući Kinu, jedina koja održava stalne vežbe sa ruskom armijom.

"U svakom pogledu smo veoma bliski", dodao je Vučić.

Izvor: T a n j u g

Aleksandar VučićVladimir PutinRusijaSrbijašpijunaža
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva