:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

Mart 25, 2019   21:13

0

301

Vučić: Ne zameram im susret ali zašto to nisu objavili

Predsednik Aleksandar Vučič je na pitanje novinara televizije Most, kako komentariše odluku Eparhije raško-prizrenske da našoj kući ne dozvoli snimanje u hramovima ove eparhije, rekao da mu je žao zbog takve odluke, da nam je sada preko potrebno jedinstvo, ali da ne može da se meša u rad Srpske Pravoslavne Crkve.

„Zamislite da sam se ja tako sastao negde. Ali ja im ne zameram, oni su negde morali da se sastanu sa njima i jedino je trebalo da obaveste javnost“, rekao je Vučić.

Dodao je da moraju da se sastaju sa njima kako bi mogli da se kreću po celoj teritoriji Kosova i Metohije.

„Sa odlukom o zabrani snimanja u hramovima Eparhije Raško-prizrenske nisam upoznat, žao mi je zbog toga i ne razumem je. Ali da sam Srbin sa Kosova i Metohije ne bih im posebno zamerio susret ali ne razumem zašto to nisu objavili na sva zvona“, istakao je Vučić.

Kako je rekao susret je u redu, sveštenstvo na KiM mora da dođe i do najudaljenijih mesta u teškim uslovima i okolnostima.

„Moraju da sa našim narodom i našim ljudima koji su ostali rade i žive. Ne bih im zamerao“, ponovio je Vučić i dodao da mu je žao što ekipama TV Most ne dozvoljavaju da rade svoj posao.

Izvor: TV Most

VučićTV Mostzabrana snimanjaKiMEparhira raško-prizrenska
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva