:

:

TV Most

Foto: T a n j u g

clock

Maj 05, 2021   20:27

0

137

Vučić: Neću odstupiti dok dišem da se borim za Srbiju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je jedan od snažnih motiva koji ga drži na čelu SNS je da pruži otpor onima koji su rušili i pljačkali Srbiju.

Vučić je na konferenciji za novinare posle sednice Predsedništva SNS to rekao odgovarajući na pitanje N1 TV šta je sa najavom da će podneti ostavku na čelo stranke i ko bi mogao da bude njegov najbolji naslednik.

"Dok hodam, postojim dišem boriću se protiv onih koji su našu zemlju opljačkali, protiv tih kojima sam postao mora", rekao je Vučić.

Naveo je i da je jedan od razloga zašto nije podneo ostavku i neće, kako je rekao, bar do stranačke sednice skupštine, je rešenost da doprinese borbi protiv kriminalaca i tajkuna koji su razarali zemlju.

"Nastaviću takvom snagom, žestinom borbenošću i energijom da pokažem da Srbija može da bude slobodna i da ne mogu više da je pljačkaju", rekao je Vučić.

Razume, kazao je, da je opsesija tajkunima Đilasu i Šolaku.

"Ja sam mali šraf u odnosu na one koji su urušavali zemlju i otimali para koliko hoćete, ja sam mali šraf u odnosu na one koji upravljaju dobrim delom medija u Srbiji, ja sam mali šraf koji je učestvovao u borbi protiv onih koji su uništavali i pljačkali zemlju", rekao je Vučić.

Tim tajkunima je, kaže, opsesija da njegovo ime ne bude na izbornim listama.

"Pa valjda treba da se radujete, jer ja sam najgori, ja sam Hitler, spodoba i ubica, čiji sin Vukan mora da odgovara. Što se onda plašite tog takvog Vučića", rekao je on i dodao da neke stranke svakog dana postavljaju zahtev da izborna lista SNS ne nosi naziv Aleksandar.

Upitao je zašto se Đilas krije i ne želi da se lista njegove stranke zove po njegovom imenu.

Ironično je primetio da je situacija u SNS-u teška i da je, kao što je N1 već objavila, njegova stranka je već izgubila izbore u Beogradu.

"Mi smo u Beogradu već izgubili izbore samo ostaje sitnica šta će narod da kaže. Za predsedničke izbore najbolje bi bilo mene da kandiduju jer ćemo tada izgubiti, a ako neko drugi bude kandidovan bar će ući u drugi krug", ironičan je Vučić.

Izvor: T a n j u g

Aleksandar VučićSNSDragan Đilas
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva