:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Novembar 12, 2020   11:30

0

118

Vučić: O merama će Krizni štab, ja sam bio za policijski čas

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da će saslušati predloge Kriznog štaba šta treba preduzimati povodom epidemije korona virusa, mada je on bio za policijski čas, a ne za polovična rešenja.

Vučić je u obraćanju javnosti istakao da je Krizni štab i do sada radio fantastično i da veruje u njihovo znanje i strucnost,

"Bio sam za policijski čas, a to zatvaranje od 6 do 6, to su poluresenja, koja više štete ekonomiji, a koristi neće doneti, ali, saslušaćemo njih", rekao je Vučić na pitanje da li će krizni štab danas predložiti neke nove mere.

O situaciji sa korona virusom u srpskim sredinama na KIM kaže da nije idealna i da je bila lošija nego u centralnoj Srbiji.

Dodao je da se najveći broj naših ljiudi na KiM najpre prijave u Kosovskoj Mitrovici, a iz Kosovskog pomoravlja u lokalnu ambulantu, a onda idu u Niš, Vranje, Leskovac.

Napomenuo je da je u NIšu bio veliki pritisak zbog toga što dolaze građani sa celog juga Srbije i sa KIM.

Napomenuo je i da je u Kosovskoj Mitrovici otvorena PCR laboratorija, na šta je veoma ponosan i pozvao građane u pokrajini da budu pažljivi i da se čuvaju.

Izvor: Танјуг

VučićKrizni štabkoronavirus
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva