:

:

TV Most

clock

Septembar 25, 2019   20:52

0

213

Vučić o zabrani spota SL:Na sve strane sloboda i demokratija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomenatrisao je večeras zabranu predizbornog spota Srpske liste zbog rečenice "Kada Srbija zove, ja dajem svoj glas", ironično rekavši da sloboda i demokratija na Kosovu cvetaju na sve strane.

Radio-televizija Kosova (RTK) danas je zabranila emitovanje predizbornog spota Srpske liste, sa obrazloženjem da rečenica: "Kada Srbija zove, ja dajem svoj glas", ne može da bude emitovana na toj televiziji.

"Znam još neke zemlje gde su spotovi zabranjivani pre sedam godina, kada se nekima spotovi nisu dopadali, ali ovo se dešava na našoj teritoriji, ali oni to ne priznaju i hoće da kažu da to nema veze sa Srbijom. Odatle vam i izjava Kurtija i svih ostalih , kada govore o razgovorima sa Srbima sa Kosova i Metohije, a ne sa Srbijom - zato što hoće da kažu 'mi ćemo vas da štitimo, samo se odrecite Srbije i Beograda' ", rekao je Vučić.

On je dodao da oni ne razumeju da to Srbi nikad neće da urade, da je to nemoguće.

"Ti ljudi glasaju za Srpsku listu, ne zato što žele da naprave bolji dogovor sa Tačijem, Haradinajem, Kurtijem, već zato što žele da imaju najbolji dogovor sa Srbijom, ne zato što je tamo Aleksandar Vučić, već zato što oni to doživljavaju kao svoju zemlju", rekao je Vučić.

To je, kaže, još jedan dokaz i pokazatelj Srbima sa Kosova i Metohije ko zaista zastupa njihove interese i ko se za njih bori.

Izvor: Танјуг

Vučićspotzabrana
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva