:

:

TV Most

clock

Januar 14, 2021   13:52

0

122

Vučić: Očekujem da vakcinišemo 80 odsto nacije

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je veliki odziv za dobrovoljno prijavljivanje za vakcinaciju, dodajući da očekuje da će Srbija biti u stanju da vakciniše 80 odsto nacije.

Predsednik je još jednom pozvao sve građane da se vakcinišu.

"Danas nam se za manje od dva sata telefonskog prijavljivanja za vakcinu javilo više od 17.000 ljudi. Moraćemo da otvorimo nove linije da bismo mogli da primimo sve koji žele da se prijave", rekao je Vučić na Zlatiboru.

Dodao je da očekuje da će država biti u stanju da vakciniše 80 odsto nacije, a da će želju za vakcinacijom iskazati više od 90 odsto.

"Što govori da su oni sa besmislenim teorijama zavere u manjini, ali su glasni i ništa više od toga", konstatovao je Vučić.

Na pitanje kada će se on vakcinisati, i da li će sačekati kinesku vakcinu, s obzirom na informacije da je efikasnost kineske "Sinovak" vakcine, pokazalo da je njena efikasnost nešto veća od 50 odsto, Vučić je rekao da će svakako primiti vakcinu, svejedno koju, te da će Srbija dobiti drugu kinesku vakcinu, Sinofarm, koja je nešto drugačija.

"Pozivam sve da prime vakcinu. Ja nisam od onih koji su potrčali da prime vakcinu, želim da delim sudbinu svih ljudi. Svejedno mi je koju ću vakcinu primiti, kao i članovi moje porodice", rekao je Vučić.

Izvor: T a n j u g

Aleksandar Vučićvakcine
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva