:

:

TV Most

clock

Septembar 11, 2019   13:30

0

89

Vučić poručio Zagrebu: Neću da se izvinjavam

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je, povodom najnovijih tenzija u odnosima sa Hrvatskom, da ne želi da se izvinjava zato što "oni misle da je njihova nasušna politička potreba da se Srbi izvinjavaju".

Predsednik je na konferenciji za medije sa predsednikom Češke Milošem Zemanom rekao da je uvek želeo i da će želeti bolju saradnju sa Hrvatskom.

"Ne tražim ni od koga da nas voli, nikoga neću za to da molim, i neću da se izvinjavam zato što oni misle da je njihova nasušna politička potreba da se Srbi izvinjavaju. Vreme kad su Srbi sebe dobrovoljno ponižavali i molili za lepu reč da je dobiju od nekog od stranih predstavnnika je prošlo", istakao je predsednik.

Poručio je da Hrvatska može da radi "šta joj je volja", napominjući da će politiku Srbije voditi građani Srbije.

"Oni bi želeli da smanje odnose, i da se neko ne šeta. Ja se vrlo retko šetam, retko se šetam bilo gde, nisam ni pokretan ni atletičar, nisam ni kao Zoran Đorđević ni kao Siniša Mali, ne šetka mi se nigde, ne idem na more u Hrvatsku, niti sam išao od raspada Jugosalvije niti planiram da idem, čak sam to rekao i fejk Milanoviću kad su me komičari nameštali", navodi Vučić.

Hrvatska je, kaže, za Srbiju uradila jednu dobru stvar – učinila je da se Beograd preorijentiše na saobraćajne pravce ka Budimpešti.

Izvor: RTS

VučićHrvatska
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva