Vučić predao ambasadoru čestitku za Putina

:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Februar 24, 2020   13:53

0

57

Vučić predao ambasadoru čestitku za Putina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je ruskog ambasadora Aleksandra Bocan-Harčenka i predao mu čestitku za predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina povodom Dana branilaca Otadžbine.

Ambasador Bocan-Harčenko uručio je Vučiću pismo zahvalnosti predsednika Vlade Ruske Federacije Mihaila Mišustina, u kojem se, između ostalog, kaže:

"Želeo bih da Vam lično zahvalim na čestitki povodom mog imenovanja za predsednika Vlade Ruske Federacije. Vlada Ruske Federacije će nastaviti zajednički rad usmeren ka razvoju čitavog kompleksa rusko-srpske saradnje. Ubeđen sam da to potpuno odgovara dugoročnim interesima dveju zemalja", navodi se u pismu.

Predsednik Vučić i ambasador Bocan-Harčenko razgovarali su o aktuelnim temama i situaciji u regionu, posebno o situaciji na Kosovu i Metohiji.

Ovom prilikom sagovornici su razmotrili i program predstojećih poseta – dolazak ruskog ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova u Beograd i prisustvo predsednika Vučića u Moskvi, na manifestaciji povodom obeležavanja 75-godišnjice Dana pobede u Drugom svetskom ratu.

Izvor: Танјуг

VučićBocan HarčenkočestitkaPutin
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva