:

:

TV Most

Foto: T a n j u g

clock

Jun 27, 2019   12:40

0

260

Vučić primio u oproštajnu posetu ambasadora Crne Gore

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas  u oproštajnu posetu ambasadora Crne Gore Branislava Mićunovića i zahvalio mu na predanom radu tokom diplomatskog mandata u Beogradu.

Predsednik Vučić je rekao da ostaje posvećen daljem razvoju dobrosusedskih odnosa sa Crnom Gorom i da očekuje da dve zemlje prevaziđu trenutne tenzije. On je, s tim u vezi, najavio da će sutra, na sastanku sa predstavnicima Srba iz regiona, razgovarati sa predstavnicima srpskog naroda iz Crne Gore. Predsednik Vučić je naglasio da će nastaviti da promoviše stabilnost u regionu, vodeći politiku mira i saradnje na Zapadnom Balkanu.

Predsednik Vučić i ambasador Mićunović su se saglasili da bi dve zemlje trebalo da nastave sa međusobnom podrškom u procesu evrointegracija, kao i da prioritet daju infrastrukturnom povezivanju i ekonomskoj saradnji.

Predsednik Vučić je ambasadoru Mićunoviću, na oproštaju, poželeo dobro zdravlje i ličnu sreću, kao i mnogo uspeha u profesionalnom radu. 

Ambasador Mićunović je zahvalio na podršci, koju je, tokom boravka u Beogradu, imao od predsednika Vučića i srpskih vlasti.

Izvor: T a n j u g

VučićMićunovićambasadorCrna Gora
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva