:

:

TV Most

Foto: T a n j u g

clock

April 28, 2021   20:14

0

95

Vučić sa strankama već tri sata u Skupštini

Međustranački dijalog koji se odvija u Skupštini Srbije bez prisustva stranaca, a kojem prisustvuje predsednik Srbije Aleksandar Vučić traje gotovo tri sata, a prema saznanjima T a n j u g a  do sada se obratilo više od polovine učesnika.

 

Pravila ovog dijaloga su takva da se dok traje dijalog o njemu ne govori mnogo u medijima, odnosno biće zatvorenog tipa.

“Nema snimanja onoga o čemu se govori, nema izjava posle toga, nema interpretiranja dijaloga, odnosno smatra se da ništa nije dogovoreno dok se na kraju sve ne dogovori”, rekao je ranije Dačić T a n j u g u.

Sastanku pored stranaka vladajuće koalicije SNS, SPS, SDPS, PUPS, SPAS, Pokreta socijalista učestvuju i opozicione stranke kao što su DSS, Dosta je bilo, Dveri, SRS, ali i Stranka moderne Srbije.

Zanimljivost sa sastanka prenela je putem društvenim mreža kopredsednica SMS Tatjana Macura koja je navela da međustranačkom dijalogu prisustvuje samo osam žena, i to dve iz SMS, jedna iz Pokreta Dveri, jedna iz SDPS, jedna iz Zavetnika, jedna iz JS i po jedna iz SVM i LSV.

Ukupno učestvuje 26 političkih organizacija.

Izvor: T a n j u g

Aleksandar Vučićmeđustranački dijalogIvica Dačić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva