:

:

TV Most

clock

Jun 18, 2021   14:09

0

147

Vučić Srbima u Crnoj Gori: Uz vas smo, glavu gore!

Predsednik Aleksandar Vučić poručio je danas srpskom narodu koji živi u Crnoj Gori da će Srbija uvek biti uz njih i da drže glavu gore, kao i da će Srbija u narednim danima analizirati sve odluke crnogorskog parlamenta i da neće donositi ishitrena rešenja.

“I ni na koji način nećemo vređati one koji su te odluke, a svakako protiv interesa Srbije donosili", poručio je Vučić u obraćanju građanima Srbije i srpskom narodu u Crnoj Gori putem instagrama.

"Poručujem našem narodu koji živi u Crnoj Gori da smo uz njih, naše je da držimo glavu uzdignuto, da se borimo i gradimo mir. Živela Srbija i srpski narod", naveo je Vučić povodom rezolucije koju je crnogorska skupština usvojila u četvrtak uveče, a kojom se zabranjuje negiranje navodnog genocida u Srebrenici.

"Građani Srbije, narode, glavu gore imaćemo još rezolucija i deklaracija u regionu, poručio je Vučić.

"Sve će biti prepisane britanske rezolucije, Saveta bezbednosti i neke druge rezolucije i svi će da govore kako to nije upereno protiv srpskog naroda, a svima je jasno protiv koga su donete. Ali, mi ćemo nastaviti da razgovaramo sa svima, radimo zajedno sa svima, pokazujemo narodima u okruženju da sa njima želimo da podelimo najbližu saradnju, a Srbiju njenom usponu i njenom rastu niko neće moći da zaustavi", poručio je predsednik Srbije.

Izvor: Танјуг

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva