:

:

TV Most

clock

Jul 24, 2019   12:56

0

236

Vučić: Srpska suza nema roditelje

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je vest da je Ramuš Haradinaj saslušan u Specijalnom sudu za OVK. Kaže da nam do sada niko nije doneo pravdu i ne očekuje da će se to dogoditi u budućnosti.

Aleksandar Vučić navodi za RTS da su na delu dvostruki aršini i da niko ne može da odgovori na pitanje – gde su pravo i pravda.

"Kad god da pitate bilo koga – a gde su pravo i pravda, ne mogu da vam na to pitanje odgovore. Kad nekoga pitate – kako je moguće da vi pravite drugu albansku državu u srcu Evrope i da kažete da oni imaju pravo na samoopredeljenje i zašto drugi nemaju to isto pravo, dobijemo odgovor – vi Srbi morate da razumete da je to protiv vas, ali ne može drugačije da bude. Onda shvatite da su pravda i pravo umrli", ističe Vučić.

Dodaje da srpska suza nije imala niti će naći roditelje i da Srbija mora da se izbori za bolju budućnost, ali tako da je ne ugrožava.

"Mi Srbi ne treba da računamo na pravo i pravdu koju će neko drugi da nam donosi i određuje. Mi treba da se izborimo za bolju, snažniju i jaču Srbiju, za našu bolju budućnost, da prećutimo mnoge stvari, ali da počnemo, i kada počnemo da govorimo, da ne ugrožavamo svoju budućnost nijednog sekunda. Ali nemojmo da sanjamo snove kako će neko da nam donese pravdu jer nije nam je doneo dosad pa neće ni u budućnosti", poručio je predsednik.

Prosečna plata za maj 55.380 dinara

Osvrćući se na ekonomsku situaciju u Srbiji Vučić navodi da je prosečna plata za maj iznosila 55.380 dinara, odnosno 470 evra.

"Sada pitam one koji su govorili da neće pre kraja godine prosečna plata biti 500 evra šta kažu. Biće ona i preko toga. To su dobre vesti. Sve ide na bolje", poručio je predsednik.

Vučić je ponovio da nastojimo da po pitanju prosečne plate "pobegnemo" Bugarima i pređemo Crnu Goru.

VučićintrevjurtsSmederevo
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva