:

:

TV Most

Foto: EPA

clock

Decembar 13, 2020   19:50

0

67

Vučić Štefaneku: Hvala, šampione!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je rvaču Davoru Štefaneku, olimpijskom šampionu i predsedniku Sportskog saveza Srbije, koji se danas oprostio od rvanja, na svemu što je učinio za Srbiju.

 

"Hvala šampione za sve što si učinio za našu Srbiju!", napisao je predsednik Vučić na Instagram profilu buducnostsrbijeav, uz fotografiju sa dodele zlatne medalje za zasluge srpske zastave trećeg stepena, kojim je Štefaneka odlikovao prošle godine povodom Dana državnosti Srbije.

Štefanek, olimpijski šampion iz Rija, oprostio se od rvanja na Svetskom kupu u Beogradu, nakon što je juče poražen u četvrtfinalu.

Imao je mogućnost da se danas kroz repesaž bori za bronzu, ali je odustao.

Udovičić Štefaneku: Hvala za sav ponos, radost i uspehe

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić zahvalio je rvaču Davoru Štefaneku, koji je danas završio karijeru, na svim uspesima koje je doneo Srbiji.

"Davore, pokazao si put kojim se ide za ostvarenje sna kada veruješ u njega bezrezervno. Dokazao si da nema nemogućeg i da je kraj samo onda kada mi odlučimo da stanemo. Hvala ti šampione za sav ponos, sjaj, radost i uspehe koje si doneo našoj Srbiji", napisao je Udovičić na društvenim mrežama uz zajedičku fotografiju.

Štefanek, olimpijski šampion iz Rio de Žanejra, oprostio se od rvanja na Svetskom kupu u Beogradu, nakon što je juče poražen u četvrtfinalu.

Izvor: T a n j u g

Aleksandar VučićDavor Štefanek

Aktuelno

Najčitanije

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva