:

:

TV Most

clock

April 16, 2021   14:54

0

21

Vučić: "Torlak" će biti među najboljim fabrikama u Evropi

Država će uložiti 18 miliona evra u kapacitete za punjenje i pakovanje vakcina u Institutu "Torlak", kao i 20 miliona evra za uređenje prostorija i obnovu fasada, a uskoro će "Torlak" proizvoditi i četvorovalentne vakcine za grip, najavio je predsednik Aleksandar Vučić.

 

On je danas razgovarao sa premijerkom Anom Brnabić, ministrima i stručnim ljudima iz oblasti farmacije i medicine, na kojem je, kako je objavio, doneto nekoliko važnih odluka.

"Država će da uloži 18 miliona evra u kapacitete za punjenje, pakovanje vakcina. Za pakovanje vakcina za grip, ali i tetanus, difteriju i vakcina protiv kovida 19. Za naš ''Torlak''", poručio je Vučić u snimku objavljenom na instagram profilu "Budućnostsrbije".

On je naveo i da će 20 miliona evra biti izdvojeno za uređenje prostorija i obnovu fasada, kao i da će biti uređeni parkovi i pristupni putevi Institutu.

Hoćemo da od "Torlaka" napravimo jednu od najboljih fabrika vakcina u Evropi, poručio je predsednik Srbije.

"I najradosnija vest, od danas pokrećemo postupak, radimo biznis plan i ulazimo u proces proizvodnje, i verujemo da ćemo za nekoliko meseci to da završimo - četvorovalentne vakcine za grip. Velike novosti. Napred Torlak, napred Srbija", poručio je Vučić.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?