:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Mart 13, 2021   13:08

0

12214

Vučić: U Bahreinu nam se otvaraju važna vrata

Bahrein je teritorijalno mala, ali veoma snažna, jaka zemlja, i ovom posetom su se Srbiji otvorila važna vrata, istakao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić, nakon razgovora sa kraljem Bahreina.

 

“Verujem da ćemo uspeti sa stvorimo saradnju, prijateljske odnose”, rekao je Vučić novinarima.

Dodao je da je sa kraljem Bahreina razgovarao o saradnji u različitim sferama, a da tek sledi ekonomski forum na kojem će delegacija Srbije predstaviti predloge o saradnji od banaka, osiguravajućih kompanija, ”real esteta”, poljoprivrede, turizma, do saradnje ministarstvama spoljnih poslova, oko svih međunarodnih pitanja.

“To do juče nismo imali. Danas imamo ogromno poštovanje kao suverena država. Ovde sam primljen na neverovatan način. Uvek sam ponosan, ali danas posebno da predstavim Srbiju” rekao je Vučić.

On je istakao da će Srbija imati dorbu saradnju i da očekuje posetu kralja Bahreina, ali i drugih zvaničnika iz te zemlje.

“Imamo investicije iz UAE od kojih imamo koristi, neke od njih menjaju izgled Srbije, veru građana u njihove mogućnosti. Verujem da slično možemo i sa Bahreinom. Ovim nam se otvaraju važna vrata”, rekao je Vučić.

Izvor: Танјуг

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva