:

:

TV Most

clock

Novembar 22, 2021   15:55

0

140

Vučić: Za sada nema potrebe da uvodimo nove mere

Predsednik Aleksandar Vučić smatra da nije potrebno da se kovid propusnice uvode na duže, ali da će svakako poslušati lekare i premijerku Anu Brnabić.

On je rekao da su brojevi počeli da padaju, da je stanje bolje nego pre mesec dana, kao i da se očekuje da za 10 dana bude još bolje.

"U ovom trenutku brojevi najsporije padaju u Novom Sadu, u Beogradu mnogo brže, ali su u Beogradu nešto ranije i otišli gore brže. Padaju ti brojevi i u ovom trenutku nemamo problema u bolnicama u ovom trenutku, tako da ne mislim da su potrebne nove mere, ali uvek sam spreman da saslušam Anu i lekare i epidemiologe", rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara u Novom Sadu.

Prema njegovim rečima, dokle god imamo korona virus, situacija je teška, ali ne vidi razlog da se razmišlja o novim merama.

"Da li ćemo da imamo ponavljanje problema u januaru i februaru ili martu ne znam, ali u međuvremenu moramo da pokušamo da vakcinišemo što veći broj ljudi, da zaštitimo bar živote tih ljudi koliko je moguće. To je jedini posao koji imamo, druge lekove nabavljamo i uvek smo prvi u nabavci lekova koji su važni", rekao je Vučić.

Izvor: Танјуг

Vučićkoronavirusantikovid mere
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva