:

:

TV Most

Foto: T a n j u g

clock

April 13, 2019   11:08

0

297

Vučić:19. aprila predstavljam program za budućnost Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će na skupu, u okviru kampanje „Budućnost Srbije, 19.aprila u Beogradu, govoriti o budućnosti, šta mora da se uradi u godinama pred nama, kao i rezultatima koji su do sada postignuti.

Vučić je, na televiziji Pink, rekao da se raduje tom skupu jer će će izneti plan i program za budućnost, da kaže ljudima da je u proteklih šest i po godina svakako mnogo toga i pogrešio, ali da je radio i borio se sa svojim timom svakog dana za zemlju bez gotovo ijednog dana odmora.

„Ja ću 19. aprila da tražim jedinstvo građana po mnogim pitanjima koja nas očekuju, a očekuju nas mnogi problemi po pitanju Kosova, ali i ekonomskog razvoja zbog kriza u regionu“, objasnio je Vučić.

Ukazao je da su prethodne vlasti ostavili katance na Smederevskoj Železari, koja je spasena, te dodao da sada i RTB Bor, i to ne samo rudnik, već i topionica ima izvanrednu budućnost.

"Da ne pričamo o stotinama fabrika koje sam otvorio. Samo u Nišu šest, dve u Kraljevu, Kruševcu. U Pančevu stiže još jedna fabrika - otvoriću 12.juna fabriku CF, najvećeg omponentaša. U Novi Sad smo doveli dve i dovodimo još dve fabrike. Mnogo toga se promenilo i za to smo živeli i borili se. Ne dolaze fabrike tek tako, već morate da se borite za njih“, rekao je on.

Ukazao je da su građani Srbije siti onoga što opozicija govori i radi, a to pokazuje i broj okupljenih na skupovima u okviru kampanje „Budućnost Srbije“:

"Njihov sadržaj je da pevaju kada se žena onesvesti, da prete šamarčinama, da kradu i čupaju znakove i ograde, a mi želimo samo da ulepšavamo Beograd da bi privukli što više turista. Ometaju  gondolu, govoreći o stablu koje je posečeno, a oni su na Bulevaru Revolucije posekli sve platane, a ukrali su Dragan Đilas i Dušan Petrović pare za potrebe kampanje, a mi moramo da radimo sada sve“, objasnio je on.

Kaže da je, kada je krenuo u kampanju, znao da ima veću podršku nego oni, ali je ta razlika bila manja nego danas.

„Kada sam krneuo po gradovima bio sam iznenađen. Posle scena nasilja broj je svuda rastao. U Požarevcu smo imali više ljudi nego u Kruševcu, a Požarevac je manji, i u Kruševcu smo imali već ranije više pristalica“, dodao je on.

Izvor: T a n j u g

Aleksandar VučićBudućnost Srbije
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva