:

:

TV Most

clock

Februar 26, 2016   12:05

0

120

Vučić: Emocije na stranu, Srbi, i da gledamo u budućnost

On je, odgovarajući na pitanja novinara o stranim uticajima, ponovio da je Srbija nedvosmisleno donela odluku da bude vojno neutralna i da tu neutralnost ljubomorno čuva.

"A, zašto je nekima potrebno da to stalno dovode u sumnju", zapitao je i dodao da je to "najčešće zato što nemaju svoju viziju, svoju ideju ili program za dalji put razvoj Srbije, izuzev da zloupotrebom narodnih emocija pokušavaju da odvajaju i dele narod, tako sto obično kažu - "vidi, ovi rade s Amerikancima, a mi baš volimo Ruse..."

"Moj je odgovor: "A mi volimo Srbiju", rekao je Vučić i zapitao misle li ti koji kritikuju da bi ovde, ako napustimo evropski put, bilo 300.000 radnih mesta u kompanijama iz tih zemalja, ili šta bi snama bilo da se ukine to tržište...

"Da li stvarno mislite da bi dolazile nove evropske investicije?", zapitao je i poručio:

"Pustite prazne priče, politika nije šala, nije igra, ni država nije šala i igra, država je mnogo ozbiljna stvar. Mi ovde moramo svakog meseca u dan da isplatimo dva miliona i 600.000 plata i penzija, nekima smo već vratili deo oduzetih plata i penzija... Tako da emocije, Srbi, na stranu i da gledamo u budućnost".

Da ne budemo ni na čijoj strani, dodao je, da nas ne zanima mnogo šta će da rade veliki, već da razmišljamo o svojoj zemlji i o tome da naša Serbija ide napred.

Izvor: Tanjug

Politika

Najčitanije

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva