:

:

TV Most

clock

April 08, 2020   21:18

0

317

Vučićev sin Danilo zaražen koronavirusom, hospitalizovan na Infektivnoj klinici

Sin predsednika Aleksandra Vučića, Danilo Vučić, zaražen je koronavirusom i zbog kliničke slike je hospitalizovan na Infektivnoj klinici u Beogradu.

Vest je objavio predsednik na svom instagram profilu "avučić".

"Kada je sve počelo, moj Danilo mi je rekao da predaja nije opcija. Moj prvenac zaražen je koronavirusom, a klinička slika mu je takva da je primljen u Infektivnu kliniku. Sine, pobedićeš ti to. Voli te tata, svi te volimo!", napisao je Vučić na Instagramu.

Dačić pružio podršku Vučiću i njegovom sinu

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić uputio je veceras podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovom sinu Danilu koji je oboleo od koronavirusa poželeo brzi oporavak.

" U ovom teškom trenutku Predsednik Republike Srbije i moj prijatelj Aleksandar Vučić i njegova porodica imaju punu podršku i solidarnost moju i moje porodice. Danilo je, poput oca, uvek bio veliki i nepokolebljivi borac i siguran sam da će pobediti ovaj opaki virus. Želim mu brz i uspešan oporavak", rekao je Dačić za T a n j u g.

Vest da je Danilo Vučić zaražen koronom na brojnim medijima

Vest da je Danilo Vučić, stariji sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića, zaražen virusom korona i hospitalizovan preuzeli su brojni elektronski mediji u regionu.

Tako se informacija gotovo istog trenutka pojavila na sajtu Radio televizije Republike Srpske, banjalučkih Nezavisnih novina, sarajevskog portala Kliks, hrvatskog Indeksa, crnogorskih Vijesti i CDM portala.

Posle regionalnih, i mnogi elektronski mediji u svetu preneli su večeras iz Beograda vest da je Danilo Vučić, stariji sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića, zaražen virusom korona i hospitalizovan.

Američki AP preneo je Vučićevu objavu na instagramu, uz komentar da drugi detalji nisu dostupni.

Vest su preuzeli i Glas Amrerike, ruski TASS, italijanska ANSA, Radio Slobodna Evropa i Sputnjik, bečki Kurir.

Informaciju da je Danilo Vučić zaražen kovidom i hospitalizovan na Infektivnoj klinici u Beogradu objavio je njegov otac na instagram profilu - avučić.

Izvor: TV Most, Instagram

Aleksandar VučićDanilo VučićkoronavirusInfektivna klinika
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva