:

:

TV Most

Foto: EPP

clock

Maj 27, 2019   10:59

0

226

Vučićeva čestitka predsedniku Evropske narodne partije

Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić čestitao je predsedniku Evropske narodne partije (EPP) Žozefu Dolu na rezultatima izbora za Evropski parlament i izneo uverenje da će EPP nastaviti da blisko sarađuje sa svojim članicama na Balkanu.

 

"Iskreno Vam čestitam na rezultatima izbora za Evropski parlament. Najveći broj mandata koji je Evropska narodna partija osvojila, pokazuje da su naporan rad i posvećenost promovisanju vrednosti i principa ove političke porodice rezultirali poverenjem glasača", poručio je lider SNS-a Aelksandar Vučić, saopštila je stranka.

Vučić je naveo da je uveren da će Dol nastaviti da sa uspehom vodi porodicu stranaka koja zagovara ljudsko dostojanstvo, slobodu, odgovornost, jednakost, pravdu, solidarnost, tržišnu ekonomiju i snažniju i ujedinjeniju Evropu, ali i bližu saradnju sa članicama na Balkanu.

"Verujem da Srpska napredna stranka može značajno da doprinese osnovnim ciljevima Evropske narodne partije i Evrope za sve. Primite, molim Vas, moje srdačne pozdrave i najbolje želje za uspešan rad u vođenju Evropske narodne partije", navodi se u pismu predsednika SNS-a Aleksandra Vučića.

SNS je pridružena članica EPP.

Izvor: RTS

EPPizboriEvropski parlamentVučićčestitkaSNS
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva