:

:

TV Most

clock

Januar 12, 2021   18:53

0

202

Vujić obišao Donju Guštericu i porodicu Šubarić

Pomoćnik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Ivan Vujić obišao je danas naselje Donja Gušterica u opštini Lipljan koje je prethodnih dana značajno postradalo usled poplava.

Tom prilikom, Vujić je posetio i domaćinstvo porodice Šubarić kojoj je čitav donji sprat kuće poplavljen i razgovarao o predstojećoj sanaciji štete nastale usled poplava.

"Porodica Šubarić pretrpela je značajnu štetu, voda je juče prodrla u kuću, potopila čitav donji sprat. Najveći im je problem što je i bunar potopljen", rekao je Vujić.

On je istakao da je došao da pruži podršku i uveravanja da nisu sami i da Kancelarija za Kosovo i Metohiju neće svoj narod ostaviti na cedilu, već da će pomoći da se posledice poplava saniraju i da se naš narod što pre vrati normalnom životu.

"To neće biti lak zadatak, ali ćemo zajedno rešiti probleme", naveo je Vujić koji od juče obilazi poplavljena područja u srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji.

Sa njim je danas u obilasku poplavljenih domaćinstava u Donjoj GUšterici bio i predsednik Privremenog organa opštine Lipljan Zlatko Lazić.

Izvor: Kancelarija za KiM

Kancelarija za KiMGuštericapoplavaIvan Vujić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva