:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

April 03, 2022   21:17

0

159

Vujičić: Kada Srbija zove, narod sa KiM je uvek tu; Marić: Srpski inat najbolji odgovor Kurtiju

Poslanica sa KiM u Skupštini Srbije Danijela Vujičić izjavila je ponosna na to da su Srbi sa Kosova u kolonama i organizovanim prevozom išli da glasaju na izborima van teritorije Kosova i da je odziv ogroman.

"Ja sam pre svega ponosna na moje sunarodnike koji su bez obriza na sve Kurtijeve barijere i prepreke, anticivilizacijske, antidemokratske koje su nam zapravo učinjene, u kolonama, autobusama i organizovanim prevozom krenuli da glasaju van teritorije Kosova i Metohije. Odziv je zaista ogroman. Naravno, kada Srbija zove narod sa Kosova i Metohije uvek je tu. Verujem da ćemo do kraja dana imati ogromnu izlasnost", rekla je Vujičić nakon što je glasala.

Ona je poručila da danas Srbija pobeđuje.

"Naravno, koliko god bilo teško, za Srbiju nikada nije teško i danas Srbija pobeđuje. Pozivam moje sunarodnike da u što većem broju danas ostvarimo pobedu, pobedu Srbije", navela je Vujičić.

Marić: Veliki odziv Srba sa KiM na izborima, srpski inat najbolji odgovor Kurtiju 

Poslanik sa KiM Ljubomir Marić izjavio je da je bio veliki odziv Srba sa Kosova na današnjim izborima i poručio da je srpski inat najbolji odgovor Aljbinu Kurtiju i njegovom pokušaju da Srbima na Kosovu oduzme pravo glasanja. 

"Sasvim je jasno i očigledno je da je srpski inat najbolji odgovor Aljbinu Kurtiju i njegovom pokušaju da oduzme osnovno pravo, pravo izbora srpskom narodu na Kosovu i Metohiji i ovaj broj ljudi, neverovatno koliki je odziv veliki, verujem da će do kraja dana biti još više naroda, jasan odgovor Aljbinu Kurtiju - ne možete nam oduzeti ništa, mi volimo svoju zemlju Srbiju, mi živimo u zemlji Srbiji i mi ćemo živeti u zemlji Srbiji", rekao je Marić nakon što je glasao.

Izvor: Kosovo Onlajn

Danijela VujičićLjubomir MarićizboriKiM
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva