:

:

TV Most

clock

Septembar 22, 2022   17:40

0

152

Vujičić poručila Milivojeviću: Srpska lista ne gleda sa visine na svoj narod, već je deo njega

Poslanica sa Kosova u Skupštini Srbije iz redova SNS Danijela Vujičić poručila je poslaniku Demokratske stranke Srđanu Milivojeviću, da Srpska lista ne gleda sa visine na svoj narod, već je deo njega.

Vujičić je tako na svom Tviteru reagovala na saopštenje Demokratske stranke koje je potpisao Milivojević, a u kojem se Srpska lista kritikuje jer je ranije saopštila da je "žuti režim ekonomski, društveno i politički razorio Srbiju".

Ona je napisala da je Demokratska stranka imala priliku da pokaže šta zna i koliko ume i dodala da je iza sebe ostavila "praznu kasu, prazne stomake, zapaljene kuće, prognane Srbe sa KiM, uništenu vojsku, razorenu privredu i samoproglašenu nezavisnost tzv.Kosova".

"SL ne gleda sa visine na svoj narod, deo je njega. Vi ste na narod gledali iz aviona, egzotičnih destinacija, uz skupa vina i tompuse na račun građana Republike Srbije. Za vreme vaše kriminalne vlasti dogodila su se brojna mafijaška i politička ubistva, ubijen je premijer ove zemlje", navela je Vujičić.

Izvor: Kosovo online

KiMDanijela VujičićSrpska listaSrđan Milivojević
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva