:

:

TV Most

clock

Jul 11, 2020   17:01

0

53

Vuletić: Država da stane na kraj razuzdanim hordama

Pokret socijalista, zajedno sa svojim predsednikom Aleksandrom Vulinom, poziva sve državne organe, da rade svoj posao i stanu "razuzdanim noćnim hordama" na kraj, naveo je Generalni sekretar PS Predrag Vuletić.

On je u saopštenju ocenio da poslednjih nekoliko dana prisustvujemo apokalipsi srpske opozicije, navodeći da i desni i levi, ma koliko ekstremni bili, noćnim urlanjem i razbijanjem po ulicama naših gradova pokazuju sav svoj bes, nemoć i beznađe, koje preti da eskalira u ono što niko ne bi voleo da vidi.
"Prvo su krenuli sa lažima o otkazivanju poslušnosti najelitnijih jedinica Vojske Srbije ministru Aleksandru Vulinu, da bi ih baš ta jedinica, odmah sutra demantovala, pri tom zaboravljajući kada se i zašto po Ustavu naše zemlje, upotrebljava vojska", napominje Vuletić.
On dodaje da su zatim izmislili tvit francuskog predsednika Makrona, gde se on zahvaljuje predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću, na priznanju Kosova.
"Teško je pobrojati sve ono što su izmislili i propagirali putem svojih medija, koji zajedno sa njima učestvuju u huliganskom i rušilačkom pohodu na vlast, do koje nisu mogli doći legalnim i legitimnim putem, na nedavno održanim izborima", ukazuje Vuletić.
On ističe da naša zemlja trenutno ima najgoreg mogućeg nevidljivog virusnog neprijatelja, sa kojim se bori svim svojim medicinskim i ekonomskim snagama i nisu nam potrebni ovi huligani koji, kako kaže, šireći mržnju i sulude ideje uokvirene nasiljem šire, svesno ili nesvesno i virus.
"Moramo sačuvati našu zemlju i naš narod koji nam je dao puno poverenje na izborima. Zato je potrebna mobilizacija svih ljudi koji su svesni opasnosti onoga što oni čine. Huligani i ološ nisu nikada bili opcija u ovoj državi. Neće ni sada, ni nikada. Naša opcija je Srbija, zdravlje njenih građana i prosperitet svih onih koji je vole i poštuju", poručio je Vuletić.

Izvor: Танјуг

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva