:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Septembar 14, 2021   10:31

0

23

Vulin: Bošnjački političari 30 god glume žrtve

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin reagovao je danas povodom uvreda koje su na račun Srbije izneli članovi Predsedništva BiH Željko Komšić i Šefik Džaferović posle hapšenja Edina Vranja i poručio da politički pritisci na pravosuđe nisu prihvatljivi.

"Kada god bi Srbija postupajući po zakonima uhapsila osumnjičenog za ratne zločine nad Srbima, povlačili su se ambasadori i bulaznilo bi se o srpskoj agresiji, a o žrtvama se ne bi progovorila ni reč. Bošnjački političari već trideset godina žive od uloge žrtve i ne prihvataju da na rukama Nasera Orića i stotina sličnih ima puno srpske krvi i iskopanih očiju. Da su sve zemlje u kojima se devedesetih vodio građanski rat bile poštene kao Srbija i da su sve sudile svojim sunarodnicima, danas bi mnogo manje zločinaca bilo na slobodi", naveo je Vulin u saopštenju.

"Srbiji se nema šta prigovoriti, ali zato ima licemerima Komšiću i Džaferoviću, koji se nikada nisu poklonili srpskim majkama, ali brane Srbiji da traži pravdu", istakao je Vulin.

U Srbiji tužilaštvo radi po zakonu, a Ministarstvo unutrašnjih poslova po nalogu tužilaštva i tu politike nema i neće je biti, rekao je ministar.

"Zato što je tako, Srbija je država, a zašto o BiH i Vljosa Osmani kao lider nepriznate teritorije kaže da je "nefunkcionalna država", to Komšić i Džaferović treba da odgovore i sebi i građanima BiH", odgovorio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin članovima Predsedništva BiH Komšiću i Džaferoviću, koji su izneli uvrede i laži na račun Srbije nakon što je uhapšen državljanin BiH i ratni zločinac Edin Vranj, saopštio je MUP.

Izvor: Танјуг

VulinKomšićDžaferović
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?