:

:

TV Most

Foto: mod.gov.rs

clock

Mart 28, 2020   21:58

0

23

Vulin: Đilas da ne gazi po radu onih koji Srbiju i njega čuvaju

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin poručio je večeras da neće dozvoliti Draganu Đilasu da gazi po radu svih koji Srbiju i njega u njoj čuvaju od užasa koronavirusa.

"Od početka krize Đilas i njegovi zaposleni u SzS pljuju, lažu i napadaju Srbiju. Đilas se bunio što vojska ima maske, pokušavao da vojnike posvađa sa medicinskim sestrama. Lagali su o broju zaraženih, izmišljali stotine mrtvih, Boško Obradović je pokazivao slike iz Italije i tvrdio da su u pitanju šatori na Avali, Tepićeva, Aleksić, pljuvali su po Srbiji gde god su stigli. Napadali su Vučića što ne uvodi vanredne mere, a onda su ga napali zato što ih je uveo. Bolnicu na sajmu su poredili sa logorom i nisu ućutali ni kada su kineski stručnjaci rekli da je to najbolja poljska bolnica na svetu", rekao je Vulin.

On je dodao i da su pozivali građane Srbije da ne slušaju lekare, da se pobune, saopštio je Pokret socijalista.

"Tražili su sve što su mislili da će naneti štetu Vučiću, a koliko će to koštati Srbiju, nije ih bilo briga", naveo je Vulin.

On je rekao da "Đilas za vreme svoje vlasti nije ostavio ni respiratore, ni obnovljene bolnice, ni velike plate u zdravstvu, ali jeste dugove i zdravstvo u kome je i stomatolog bio luksuz".

"Sada je prilika da Đilas donira deo svog bogatstva i pokaže da na zarađene stotine miliona evra nije problem da za respirstore izdvoji nekoliko miliona. Ne treba nam sukob, ne treba nam dnevna politika, ali neću da dopustim da Đilas gazi po radu svih koji Srbiju i njega u njoj čuvaju od užasa korona", poručio je Vulin.

Izvor: T a n j u g

Aleksandar VulinDragan Đilas
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva