:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Februar 20, 2020   12:39

0

177

Vulin: Dokumentarni film o Vučiću zbirka ličnih uvreda

Ministar odbrane Aleksandar Vulin ocenio je danas da je dokumentarni film "Vladalac" zbirka ličnih uvreda na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića u kojem je, dodaje, dokumentovana samo mržnja prema Vučiću.

 

"Do sada su NUNS i partije opozicije pokušavale da zabrane Vučiću da bude član političke stranke koju je osnovao, da mu zabrane da odgovara na pitanja novinara onako kako on misli da treba, a posebno da mu zabrane da učestvuje na izborima. Sada su otišli korak dalje, zahtevaju da Vučić ne sme da ima mišljenje o filmu u kome ga satima blate", rekao je Vulin, prenosi pres služba Ministarstva odbrane u saopštenju.
On je upitao zašto je pritisak kada se za, kako navodi, propagandni film kaže da nije nikakvo nepristrasno delo, već veoma dobro plaćena propaganda.
"Zašto je pritisak ako se za autore kaže da su napravili loš pokušaj filma? Njihovo delo je zbirka ličnih uvreda, i više liči na snimak sastanka kluba pod imenom ''koliko mrzim Aleksandra Vučića'' nego na dokumentarni film", naveo je Vulin.
On je ocenio da je jedini dokument u tom filmu "dokumentovana mržnja autora propagandnog žurnala".
"Nije uvredljivo ni da se kaže da to što su snimili služi kao terapija za lečenje kompleksa od brojnih političkih poraza koje su pretrpeli od Aleksandra Vučića", rekao je Vulin novinarima u Minsku, gde se nalazi u zvaničnoj dvodnevnoj poseti Belorusiji, a prenosi pres služba Ministarstva odbrane u saopštenju.

Izvor: Танјуг

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva