:

:

TV Most

Foto: T a n j u g

clock

Februar 07, 2020   9:50

0

271

Vulin: Fajon da ne zastupa Sloveniju 1990. već EU

Ministar odbrane Aleksandar Vulin poručio je danas evroparlamentarki Tanji Fajon da će kada u njoj Evropljanka pobedi Slovenku možda raditi sa manje predrasuda i bez potrebe da "sudi, presuđuje i etiketira".

 

"Tanja Fajon jeste poznata po tome što misli da je bolja i važnija od čitavog srpskog naroda. Zato misli da je pozvana da nam određuje kakav izborni sistem ćemo imati, koja pravila će važiti, i posebno za koga će Srbi glasati", izjavio je Vulin odgovarajući na jučerašnje izjave Tanje Fajon.

On je naveo da su Srbi izgleda još jednom razočarali, saslušali su je ali je nisu poslušali i odlučili su sami, kao što i priliči samostalnoj državi, slobodnom narodu.

"Gospođi Fajon želim da se sledeći put kada razmišlja o Srbiji izdigne iznad sopstvenog porekla i da se ponaša kao da predstavlja celu Evropsku uniju, EU 2020. u Srbiji, a ne Sloveniju na 14. kongresu SKJ u SFRJ 1990. Kada Evropljanka pobedi Slovenku u njoj, možda bude radila sa manje predrasuda i bez potrebe da sudi, presuđuje i etiketira", rekao je ministar Vulin.

Izvor: T a n j u g

Aleksandar VulinTanja FajonEU
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva