:

:

TV Most

Foto: MUP Srbije

clock

Maj 20, 2021   19:47

0

194

Vulin i Đoković: Sport oblast u koju treba stalno ulagati

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin i najbolji teniser sveta Novak Đoković konstatovali su, tokom današnjeg sastanka, da je sport oblast u koju treba neprestano ulagati jer doprinosi pravilnom vaspitanju i razvoju dece i omladine, ali i afirmaciji Srbije.

Kako se navodi u saopštenju na zvaničnoj stranici MUP-a, Vulin je najboljem teniseru sveta čestitao na svim dosadašnjim uspesima i rezultatima i zahvalio mu na svemu dobrom i značajnom što je učinio i što i dalje čini za Srbiju.

Vulin je istakao da je bavljenje sportom izuzetno značajno, pre svega za mlade, kao i da svaki sport doprinosi i tome da deca i omladina "ne budu na ulici", već da razvijaju i usvajaju prave vrednosti i pravilne oblike vaspitanja i ponašanja.

Ministar je podvukao da deca i omladina kroz bavljenje sportom razvijaju osećaj zajedništva, prijatel?stva, ali i da ne treba zanemariti i pravilan fizički razvoj koji bavljenje sportom obezbeđuje.

Đoković je zahvalio Vulinu na svemu što Ministarstvo unutrašnjih poslova čini na polju afirmacije sporta u Srbiji.

Posebno, kako je naveo, kroz uspehe koje pripadnici policije postižu na međunarodnim takmičenjima, ali i na svesrdnoj podršci prilikom organizovanja teniskih turnira u Beogradu na kojima MUP pruža apsolutnu bezbednost kako učesnicima tih turnira, tako gledaocima i svima onima koji u njihovoj organizaciji učestvuju.

Vulin je Đokoviću poželeo nove uspehe i nove medalje i da još dugo svojim maestralnim mečevima i igrom veseli i usrećuje sve građane Srbije.

Izvor: T a n j u g

Novak ĐokovićAleksandar Vulin
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva