:

:

TV Most

clock

Oktobar 24, 2021   21:43

0

128

Vulin: Napadaju Vučićevu porodicu da bi ga naterali da se povuče

Danilo Vučić je na meti Ðilasovskih medija, partija i njegovih zaposlenih već godinama da bi naterali Aleksandra Vučića da se poovuče, jer je to jedini način da ga sklone, ocenio je večeras ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

"Napadali su ge dok je bio maloletan. Prvo je bio bahat, siledžija, kriminalac, a nikako da se nađe nijedan jedini kriminal. Sad je ođednom postao bogataš koji deli novac. I svaki put se ta laž završi, vreme je demnatuje i ništa. Samo se pređe na sledeću. Nije to Danilo, to je Aleksnaadar. On je meta. A uništavajući život Danila Vuičića vi unistavate život Aleksandra Vučića", rekao je Vulin gostujući u emisiji ''Hit Tvit'' na TV Pinku.

Dodao je kako niko ne može da posmatra kako mu pljuju dete i da je svako spreman da učini svašta da zaštiti svoje dete.

Rekao je da je prethodnih meseci bilo primera da se išlo na Aleksandra Vučića preko članova njegove porodice sa idejom da se on sam povuče.

"Jedini način da sklonite Aleksandra Vučića je da on ode sam, a to jedino možete da uradite tako što ćete mu ugroziti sina Danila, Vukana, ćerku Milicu, brata i naterate ga da kaže da je bolje da se on žrtvuje nego oni", rekao je Vulin.

22:01 - Hrvatska koristi Dijanu Hrkalović da napada Vučića

Postoji konsenzus u hrvatskoj politici da Aleksandar Vučić mora nestati sa političke scene, a slučaj Dijane Hrkalović je povod za napade na Vučića, izjavio je večeras ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

"Gospođa Hrkalovih će odgovarati za ono što je radila. U proteklih nekokliko dana se desilo nešto što je mnogo važnije od Dijane Hrkalović, a to je da se potpuno ogolila daržavna politika Hrvatske prema Srbiji. Dijanu Hrkalović sada tamo proglašavaju nekom zvezdom koja se borila, ne znim ni ja protiv čega", rekao je Vulin u emisiji Hit Tvit na TV Pink.

Ocenio je da u Hrvatskoj postoji konsenzus svih tamošnjih medija koji je postignut uz pomoć države, kako bi iskoristili sve što dolazi iz Srbije da napadnu Aleksandra Vučića.

"Dijana Hrkalović je odličan razlog da ga napadnu. Hoće da nas uvaljaju u blato, da kažu da smo mi zemlja kriminala. Ne, mi se uspešno borimo protiv kriminala. Srbija je postala regionalni lider i ugrožava Hrvatsku na tom mestu", ocenio je Vulin.

Izvor: Танјуг

VučićVulinHrvatskaHit tvitHrkalović
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva