:

:

TV Most

Foto: T a n j u g

clock

Februar 01, 2022   21:59

0

135

Vulin: Ne znam kako se Đukanović prepoznao u političkom šefu Zvicera

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin reagovao je na izjavu predsednika Crne Gore Mila Đukanovića da je "dovođenje njega u vezu sa planiranjem atentata na predsednika Srbije Aleksandra Vučića najobičnija glupost i politikantska konstrukcija".

Vulin je u saopštenju rekao da ne zna kako se Milo Đukanović prepoznao u političkom šefu Radoja Zvicera, ali da zna da Zvicer bez političkog šefa ne bi bio najveći narko-diler u ovom delu sveta.

"Previše smrti se u regionu vezuje za ime Mila Đukanovića da bi se olako prešlo preko njegovih izjava o Aleksandru Vučiću, koje su jedva prikrivena pretnja", naveo je Vulin.

On u saopštenju kaže da je "najuspešniji izvozni proizvod Đukanovićeve Crne Gore kavački i škaljarski klan.

"Iz Milove Crne Gore je izvezeno više kokaina nego pršuta, više cigareta nego vina. Ne znam kako se Đukanović prepoznao u političkom šefu Radoja Zvicera, ali znam da Zvicer bez političkog šefa ne bi bio najveći narko-diler u ovom delu sveta", naveo je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin odgovarajući crnogorskom predsedniku.

Vulin kaže da razume "Đukanovićevu mržnju prema uspešnoj Srbiji i Aleksandru Vučiću, ali i on mora da razume da su vremena u kojima je on vladao Srbijom sa vračarskim montenegrinima zauvek prošla".

Izvor: RTS

Aleksandar VulinMilo Đukanović
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva