:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Maj 22, 2020   18:53

0

143

Vulin: Pandemija pokazala zašto je važno imati čvrsto vođstvo

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je danas da se na primeru pandemije virusa Kovid 19 pokazalo zašto je važno da Srbija ima čvrsto vođstvo i vođu koga vole i poštuju svi građani.

Vulin je u Despotovcu, gde se sastao s predstavnicima Srpske napredne stranke, rekao da na predstojećim izborima Srbija bira da li je za nastavak političke stabilnosti.

"Kada naiđu krizna vremena, kakva su vremena borbe sa Kovidom, onda vidite zašto je važno imati čvrsto vođstvo i vođu koga narod poštuje, podržava, sledi i kome veruje. Onda vidite zašto je važno sačuvati političku stabilnost”, rekao je Vulin, navodi se u saopštenju Pokreta socijalista.

Predstojeći izbori su, kaže, izbori za političku stabilnost i borba Srbije da odlučuje sama o sebi.

“Ovo su izbori na kojima Srbija odlučuje da nastavi sa razvojem i borbom za budućnost svoje dece", ocenio je Vulin, koji je i ministar odbrane Srbije.

Lider Pokreta socijalista je rekao da, dokle god predsednik Srbije Aleksandar Vučić ima veliku podršku, poverenje i ljubav građana, možemo biti sigurni da će Srbija odlučivati sama o sebi.

Predsednik opštine Despotovac i funkcioner SNS Nikola Nikolić pozvao je građane da izađu na izbore i glasaju za listu “Aleksandar Vučić - Za našu decu”.

"Vučić je svojim marljivim radom zaslužio poverenje građana i očekujem da će građani izabrati nastavak njegove politike stabilnosti i prosperiteta", rekao je Nikolić.

Izvor: Танјуг

Vulinkoronavirus
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva