:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Maj 25, 2020   20:05

0

131

Vulin: Pobeda liste koju predvodi Vučić - pobeda stabilne Srbije

Predstojeći izbori su izbori za političku stabilnost, a pobeda liste koju predvodi predvodi predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić pobeda je stabilne Srbije, izjavio je danas predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

On je u razgovoru sa članovima stranke u Somboru rekao da će Srbija, ako uspe da se odupre svim pritiscima i nastavi da bira sama, imati političku stabilnost koja je garant za dalji razvoj i napredak.

"Ukoliko Srbija uspe da se odupre svim pritiscima, ukoliko uspe da se odupre svima onima koji joj ne žele dobro, ukoliko nastavi da bira sama i odlučuje sama o sebi, imaćemo političku stabilnost koja će nam garantovati razvoj”, rekao je Vulin, navodi se u saopštenju Pokreta socijalista.

Istakao je da je pobeda liste koju predvodi Vučić pobeda stabilne Srbije - Srbije koja će biti u stanju da vodi računa o sebi, o Srbima bez obzira gde žive.

Vulin, koji je i ministar odbrane, rekao je da je politička stabilnost ono što se mora očuvati jer, kako je dodao, bez nje nema ni ekonomske stabilnosti, ni vojne neutralnosti, nema razvoja i napretka zemlje.

Izrazio je očekivanje da će Srbija 21. juna još jednom stati uz Aleksandra Vučića i uspeti da se izbori za političku stabilnost.

Predsednik Gradskog odbora Pokreta socijalista Sombor Vladimir Škopelja pozvao je sve građane da izađu na izbore i podrže listu “Aleksandar Vučić - Za našu decu”.

Zahvalio je Vulinu što je došao u Sombor i dodao da će Pokret socijalista učiniti sve da 21. juna pobedi stabilna Srbija, dodaje se u saopštenju Pokreta socijalista.

Izvor: Танјуг

VulinVučićizbori 2020.
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva