:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Avgust 27, 2021   18:50

0

54

Vulin: Policija uspešna kada se građani osećaju sigurno

Ministar policije Aleksandar Vulin poručio je danas u Čačku da je policija uspešna onoliko koliko se svaki građanin oseća sigurno i bezbedno na ulici, u svom kvartu, gradu.

"Vaš glavni zadatak je da svakog ko počini nasilje, ukrade, pokuša otmicu, počini ubistvo, brzo otkrijete i uhapsite. Naše ulice moraju biti bezbedne", rekao je ministar Vulin nakon obilaska Policijske uprave Čačak i sastanka sa rukovodiocima.

Ministar je naglasio da pokušaji pojedinaca koji žele da omalovaže rad policije napadajući nosioce borbe protiv organizovanog kriminala neće obeshrabriti nijednog policijskog službenika, već da će, naprotiv, policija u borbi za bezbedno detinjstvo dece biti još čvršća i upornija.

"Koliko smo uspešni u zaštiti običnog građanina, toliko smo uspešni kao policija", dodao je ministar u izjavi koja je objavljena na sajtu MUP-a.

Vulin, koji se tokom posete Čačku, sastao i sa gradonačelnikom Milunom Todorovićem, istakao je dobru saradnju policije i lokalne samouprave u ovom gradu i izrazio očekivanje da će i u narednom periodu, kroz zajedničke projekte, biti unapređena.

Ministar je na početku obilaska Policijske uprave u Čačku položio cveće na spomen-obeležje poginulim policijskim službenicima ove uprave.

Izvor: Танјуг

Vulinpolicija
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva