:

:

TV Most

clock

Jun 30, 2020   19:08

0

174

Vulin pozvao Bošnjake da veruju državi a ne Ugljaninu

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin pozvao je danas Bošnjake da i dalje imaju apsolutno poverenje u svoju državu i u svog predsednika Aleksandra Vučića i da "nikako ne dozvole da još jednom budu žeton kojim će (lider Stranke demokratske akcije /SDA/ Sandžaka i bivši ministar Sulejman) Ugljanin da trguje za neko svoje mesto u vlasti".

U saopštenju za javnost, Vulin je podsetio da je Ugljanin ranije, dok je bio u Vladi Srbije, govorio da neće biti manjinskog problema dok je on ministar, ali da će ga biti kada on ne bude član Vlade.

"Aleksandar Vučić je u jeku pandemije virusa korona došao u Novi Pazar, obišao građane i odneo respiratore, Vojska Srbije je u bolnici za dva dana razvela gasove, dezinfikovala grad, obezbeđivala zdravstvene ustanove, starački dom, podigla privremenu Kovid bolnicu, predsednik Vučić je poslao šlepere medicinske opreme svim građanima Novog Pazara", naglasio je ministar Vulin.

Kako prenosi Ministarstvo odbrane, on je istakao da je "na sve to Ugljanin poslao ljude da divljaju, izgovaraju neistine i vređaju svoju državu i lekare", tokom današnje posete Novom Pazaru premijerke Ane Brnabić i ministra zdravlja Zlatibora Lončara.

"Da mu ponudimo mesto u Vladi, odmah bi prestao sa napadima i oprao ruke od onih koje je slao da vređaju Srbiju. Bošnjaci dobro znaju da to Ugljaninu ne bi bilo prvi put", zaključio je ministar Vulin i poručio da će "Srbija pobediti korona virus, ali Ugljanin svoju pohlepu i ludilo neće".

Izvor: Танјуг

VulinBošnjaciUgljanin
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva