:

:

TV Most

clock

Oktobar 21, 2020   15:57

0

45

Vulin: Prva brigada KV bila u prvoj liniji odbrane od Kovida

Prva brigada Kopnene vojske je dala ogroman doprinos u borbi protiv kovida i to naš narod ne sme da zaboravi, ocenio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin posle obilaska ove jedinice.

"Pipadnici Prve brigade su svoju vrednost i svoju ljubav prema otadžbini i prema svom pozivu pokazali u prvom talasu korone. Ova brigada je doživela najteži udar i bila je odmah u prvoj liniji odbrane. Zahvaljujući njihovoj upornosti, radu, entuzijazmu, strpljenju i hrabrosti, stotine i stotine naših građana koji su dolazili iz inostranstva, a posle su to postale i hiljade, bili su prihvaćeni, zbrinuti i sačuvani u tom trenutku", rekao je ministar u kasarni "Bško Palkovljević Pinki" u Sremskoj Mitrovici.

Prilikom obilaska kasarne Vulin je poručio da su sada pripadnici te jedinice sada zdravi, dobro, i da obavljaju svoje redovne zadatke, i da će ako zatreba, ponovo pomoći svojoj zemlji.

Dodao je da su pripadnici te jedinice svoju vrednost pokazali na armijskom biatlonu u Rusiji, kao i sa najnovijom tehnikom višecevnim bacačima raketa i u tenkovskim posadama na vežbi "Sadejstvo 2020".

Komandant Prve brigade brigadni general Zoran Nasković uručio je ministru Vulinu Plaketu Prve brigade, uz znak zahvalnosti za jačanje te jedinice.

Vulin je obišao park tehničkih sredstava, prisustvovao prikazu izvođenja obuke u tenkovskoj četi i artiljerijskoj bateriji samohodnih višecevnih lansera raketa.

Izvor: TAНЈУГ

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?