:

:

TV Most

Foto: TAНЈУГ

clock

Septembar 23, 2021   13:35

0

149

Vulin: Radulović da ne govori o nepovredivosti granica

Onaj ko je priznao lažnu državu Kosovo nema prava da govori o nepovredivosti granica, poručio je danas ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin u odgovoru ministru spoljnih poslova Crne Gore Đorđu Raduloviću.

„Srpski svet je ideja političkog objedinjavanja Srba i postojala je vekovima pre mene, a bila je posebno popularna u Crnoj Gori, istina, pre nego su neki Srbi otkrili da su Crnogorci", naveo je Vulin u saopštenju.

"Svi narodi koji imaju veliki broj sunarodnika van granica matičnih država rade na političkom i kulturnom objedinjavanju i to nikome nije problem osim ako Srbi hoće da se okupe i o ključnim nacionalnim pitanjima misle i deluju na isti način. Srbija je matica svim Srbima i dužna je da brine o njima bez obzira gde žive. Strah nekih političara u Crnoj Gori od političkog objedinjavanja Srba je veći nego od teritorijalnog stvaranja "Velike Albanije", ukazao je Vulin.

On kaže da se "Velika Albanija" u Crnoj Gori doživljava kao deo evroatlantskih integracija.

"Onaj ko je priznao lažnu državu Kosovo nema prava da govori o nepovredivosti granica i mora biti spreman da prihvati posledice svojih odluka. Princip nepovredivosti granica mora početi od Srbije", odgovorio je Vulin ministru spoljnih poslova Crne Gore Đorđu Raduloviću, koji je u intervjuu za Glas Amerike izneo niz laži i uvreda na račun ministra Vulina i ideje "srpskog sveta", saopšteno je iz MUP-a.

Izvor: TAНЈУГ

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?