:

:

TV Most

clock

Novembar 25, 2021   18:04

0

64

Vulin: Srbija zahvalna Putinu i ponosna na Vučića  

Srbija je zahvalna Putinu i ponosna na Vučića, ima i zašto, kaže ministar unutrašnjih psolova Alaksandar Vulin i poručuje: "Dogovor predsednika Putina i Vučića je dokaz da prijatelje ne treba gubiti ni zbog dnevnih interesa, ni zbog snage onih koji to od nas traže".

Da je predsednik Vučić vodio politiku slepog svrstavanja uz rezolucije Evropske unije, da je slušao naređenja i popuštao pod pritiscima, danas bi Srbija kao i druge zemlje koje su uvodile sankcije Rusiji plaćala troškove energetske krize, kaže Vulin, koji je i predsednik Pokreta socijalista.

"Politika vojne neutralnosti i odbijanje da se postane deo antiruske histerije danas je još jednom pokazala svoju vrednost. Predsednik Vučić je sa predsednikom Putinom uštedeo Srbiji 300 miliona evra direktnih troškova, a još bar milijardu, jer nijedan investitor neće zatvoriti svoj pogon zbog visokih cena ili nestašice gasa. Aleksandar Vučić je poslednji slobodni državnik na Balkanu, zato se njegova reč sluša, a molba poštuje. Srbija je zahvalna Putinu i ponosna na Vučića, ima i zašto", izjavio je Vulin povodom dogovora o ceni gasa koji si postigli predsednici Srbije i Rusije u Sočiju i velikog uspeha Srbije i njenog predsednika.

Izvor: Танјуг

VulinVučićPutin
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva