:

:

TV Most

clock

Mart 09, 2020   21:18

0

105

Vulin: Strah od suđenja za zločine uzrok Tačijevih ludosti

Izjavu kosovskog predsednika Hašima Tačija da je njegova misija pripajanje Preševa, Bujanovca i Medveđe Kosovu, srpski je ministar odbrane Aleksandar Vulin prokomentarisao kao "ludost", za koju je "razlog" pronašao u Tačijevom strahu od suđenja za zločine OVK.

Tači je, naime, na pres konferenciji danas govorio o sastanku u Vašingtonu s Vučićem uz posredstvo specijalnog izaslanika američkog predsednika za dijalog Ričarda Grenela i kazao da na tom sastanku nije bilo reči o promeni granica, te da njegova misija "ostaje pripajanje Preševa, Bujanovca i Medveđe Kosovu bez promene granica".

"Za njegovo stanje medicina je našla puno imena, ali još nije našla pouzdan lek", prokomentarisao je Vulin u izjavi koju je dostavio medijima. Vulin kaže i da se nada da će se lek za takvu "ludost" jednom pronaći, ali veruje i da će Tači terapiju dobijati u zatvoru, nakon presude za trgovinu ljudskim organima.

"Strah od suđenja za zločine OVK je razlog svih Tačijevih ludosti i pokušaja da izazove nesreću na Balkanu", poručio je Vulin.

Izvor: Танјуг

VulinKiMTači
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva