:

:

TV Most

Foto: mod.gov.rs

clock

Novembar 25, 2020   20:23

0

175

Vulin: Stubla da objasni ulogu Tačija u ubijanju Srba

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da bi ministarka spoljnih poslova u privremenim prištinskim institucijama, Meljiza Haradinaj Stubla, "pre nego što izgovori ime Aleksandra Vučića", trebalo da kaže koja je uloga bivšeg kosovskog predsednika Hašima Tačija u ubijanju Srba i prodaji njihovih organa u Žutoj kući.

"Pre nego što Haradinaj Stubla zatraži izvinjenje od Srba neka najpre na kolenima izgovori imena streljane srpske dece u Goraždevcu i ubijenog dvogodišnjeg Danila Cokića, streljanih žetelaca u Starom Grackom", naveo je Vulin za Kosovo onlajn, povodom izjave Haradinaj Stuble da Vučić neće dobiti dozvolu da poseti KiM dok se, kako se izrazila, ne izvini za genocid i dok njegovi počinioci ne budu izvedeni pred lice pravde.

On je dodao da bi političari u Prištini trebalo da "prestanu da lažu sebe i druge kako su njihovi sunarodnici bili jedine i nevine žrtve u ratu na KiM". 

"OVK je činio toliko zločina da su čak i zemlje koje su bombama pokušale da naprave nezavisno Kosovo, morale da formiraju poseban sud samo za njih. Ne prave se sudovi za žrtve i borce za slobodu, ali za zločince i ubice, da", naglasio je Vulin.

Izvor: T a n j u g, Kosovo Onlajn

Aleksandar VulinMeljiza Haradinaj StublaAleksandar VučićKiM
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva